13 February 2009

form 4 Umar~ tingkatan 4Umar ~ as-sanah arrobi'ah

Bismillahirrohmanirrohim


~CARTA ORGANISASI 4 UMAR 2009~


Our Beloved Class Teacher

~Mh. Azizah bt Abdullah~


Class Monitor

~Syadeed(Science stream)~

~Megat(Sastera)~


Assistant Monitor

~Ummi Kamila~


Setiausaha

~Ahmad Safwan~


Bendahari

~Salman Al-Farisi & Nur Liana~


Ketua Keceriaan

~Syukriah Sakinah~


Ketua Kebersihan

~???~



Murabbi2 yang kami kasihi dan sayangi~

*MH. AZIZAH BT. ABDULLAH (Sci+Bio)

*MH. NOR RIZAN BT. MD ZAN (Akaun)

*MH. SHAHLAWATI BT. MD ZAN (BM+Sej)

*MH. MISLEHA BT AHMAD (PSI)

*MH. SHAMSIAH BT SHAFIE(Ekonomi Asas)

*MH. NORBAYA BT KHALID (Add Math)

*MH. PARIDAH BT SUID (English)

*MH. INTAN ZUHAILA BT PATHI

*MH. NURHAYATI BT SULAIMAN

*MH. NOR HAYATI BT ABD RAHMAN (Math)

*MH. RABIATUL AKMAR


*M. ZULKIFLI B. AHMAD (Taf+hadith, Tauhid)

*M. AZLAN (PAQ, Muth)

*M. NAZRIQ (Physics)

*M. YUSRI (Fiqh)

*M. NAJIB (Balaghah)

*M. FAWWAZ (Seni)

*M. AZIMI (Lughah 'Arabiyyah)

*M. RAZMI


Assalamualaikum w.b.t


4 Umar setakat ni ada pelajar hampir 50 orang..Terletak bersebelahan dengan pentas dan 6 Muaz..tingkat bawah sekali..berhampiran tandas banat dan tangga banat..Pelajar banat ada 19 org setakat ni..Banin plak lbh krg 30 orang..InshaAllah akan ada lagi pljr baru..



Diari 4 Umar~


12 Februari 2009


hari ni rasa best sgt, sbb Mh. Azizah buat 'aktiviti' pada waqt hafazan...

Firstly, Mh suruh semua pljr 4 Umar berdiri, pusing belah kanan dan picit bahu kawan di sebelah..lepastu, pusing belah kiri plak dn picit bhu org kiri..

Sblm kami duduk, Mh suruh kami ucapkan "Saya sayang awak" kepada sahabat di sebelah kita(yg tlh kt urut td)...mcm2 reaksi terpancar pd pljr2 4 umar..ada yg rasa geli nk sebut, ada yg suka dn ada juga yg buat x tahu..tpi, bgi ana, melalui ungkapan tu kt dpt mengeratkan lgi ukhuwah persahabatan dan rasa cinta kpd shbt2 kt..(UHIBBUKI FILLAH, I LOVE YOU, SAYA SAYANG AWAK, ANA UHIBBU ANTI)...

Lepastu, kami beristighfar bersama-sama..Rasa tenang menyelinap ke seluruh jiwa...(kan best klu buat mcm ni tiap2 hari? ;)

Dan proses hafazan pun diteruskan setelah selesai beristighfar...


p/s: ana asif klu ada tersilap kata...

Wassalam..






2 comments:

Anonymous said...

you have a wonderful site!

mumtahanah said...

alhamdulillah (^_^)
thanks!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...